Om oss

I Stockholm hittar ni tre av Klöverns totalt 18 affärsenheter. Vi är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med fokus på kommersiella lokaler. Främst finner ni Klövern i diverse tillväxtregioner där vi erbjuder lokaler lämpade för olika typer av kommersiell verksamhet. Tveka inte att kontakta oss med eventuella frågor. Vår personal är alltid engagerad och reder garanterat ut de funderingar ni har.

Lokal närvaro och hög servicenivå

Klöverns verksamhet vilar på ett fundament av engagemang, expertis och kvalitet. Vi fäster stort värde vid lokal närvaro och jobbar ständigt för att bidra till en positiv utveckling på de orter vi verkar. Vårt mål är att bygga upp långsiktiga relationer mellan oss och våra hyresgäster. Detta förutsätter att vi förblir lyhörda så att vi kan möta kundens behov där och när det uppstår. På våra prioriterade orter har vi alltid kunnig och serviceinriktad personal redo att utföra såväl akuta som förebyggande åtgärder.

Klöverns verksamhet

På Klövern arbetar vi för att såväl utveckla som förädla befintliga och nybyggda fastigheter. Då vi bygger nytt fokuserar vi i hög grad på att implementera hållbarhet och miljö. Nedan kan ni läsa mer om det miljöfokus som genomsyrar vår verksamhet.

Vi erbjuder lokaler avsedda för kommersiell verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Däribland lokaler lämpade för:

  • Kontor
  • Butiksverksamhet
  • Industri
  • Lager

Hållbarhet och miljö

På Klövern är vi noga med att ta ansvar för allas vår gemensamma miljö. Som marknadsledande aktör inom vårt fält har vi stor möjlighet att påverka miljöutvecklingen positivt. Vår miljöpolicy är utformad på så vis att alla medarbetare i någon mån bidrar till Klöverns kontinuerliga strävan efter ett mer hållbart samhälle. Vi är övertygade om att alla inom företaget känner sig stolta över att vara en del av det uppmärksammade och prisade energi- och miljöarbete vi bedriver.

Välkomna att kontakta oss med eventuella frågor om vår verksamhet. Vår personal ser till att hjälpa er på bästa möjliga vis.