Om oss

Klövern är ett fastighetsbolag vars huvudkontor  ligger i Stockholm. Vi driver affärsinriktad verksamhet med fastigheter och lokaler. Våra kunder finns inom privata, publika och offentliga företag och driver verksamhet inom ett flertal områden. Så oavsett om du behöver ett lämpligt lager, en kontorsplats eller ska driva en butiksverksamhet så är du välkommen att vända dig till oss. Vi har lokaler för alla ändamål och kan även hjälpa till att rusta upp och förvandla en lokal som inte är i det skick du vill ha den.

Lokal närvaro - en viktig faktor

På Klövern lägger vi stor vikt vid att finnas nära till hands för våra kunder och har som en del i detta därför personal på plats på alla våra 17 affärsområden. Våra medarbetare består av kunnig personal som är utbildade inom miljö och utveckling och därför kan arbeta proaktiv med kundbemötande för att lösa olika problem. Att vara lokalt förankrade gör att vi kan erbjuda omedelbar kunskap och serivce när det behövs. Detta innebär i förlängningen ömsesidigt lönande relationer vilket visar sig vara ett framgångsrikt koncept för oss.

Klöverns lokala förankring är avgörande för relationen till kunden. En decentraliserad organisation med engagerade medarbetare som tar väl hand om sina kunder och verkar för ömsesidigt lönande relationer, är en av Klöverns framgångsfaktorer.

Byggstenar för vårt arbete

  • Vision - Att skapa miljöer för framtidens företagare.
  • Affärsidé - Att mednärhet och engagemang erbjuda våra kunder effektiva lokaler i valda tillväxtregioner. 
  • Motto - Att alltid underlätta i kundens vardag på olika sätt.

Våra medarbetare och arbetssätt

Klövern strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och detta uppnås bäst genom kompetenta och engagerade medarbetare. Vi satsar mycket på våra medarbetare och låter ledorden närhet och engagemang genomsyra vår organisation. Vi uppmuntrar självstädnigt arbete, eget engagemang och drivkraft. Våra duktiga medarbetare finns alltid nära sina kunder oavsett om det gäller affärsenheten där själva hyresgästen är kunden eller på servicekontoret där affärsenheten, investeraren eller media är kunden.